22
wo, sept

0592 Assen Sport - Na een succesvolle editie op Circuit Zandvoort is het op zondag 4 oktober de beurt aan TT Circuit Assen voor American Sunday.  American Sunday is niet voor niets voor veel autofans hét evenement van het jaar! Kom oog in oog te staan met duizenden American rides.

Lees meer: Zondag 4 oktober 2020 op het TT-Circuit van Assen

0592 Assen Sport - Het Asser sportakkoord geeft aan waar de komende tien jaar op het gebied van sport en bewegen het accent in Assen komt te liggen. Steeds meer (sport)organisaties, verenigingen, instellingen, zorgaanbieders, scholen en enthousiaste  inwoners van Assen ondertekenen het sportakkoord.

Lees meer: Lijst ondertekenaars sportakkoord groeit

0592 Assen Sport -  Helaas houden de recente ontwikkelingen en gevolgen van de wereldwijde Coronacrisis in dat de 90e TT Assen moet worden verplaatst naar juni 2021. Natuurlijk is de teleurstelling binnen de organisatie van TT Circuit Assen groot, maar het is een keuze die logisch is in deze tijden van onzekerheid.

Lees meer: 90e TT Assen wordt verplaatst naar juni 2021
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.